2nd Giveaway By Fatimah Azzahrah

1:05 AM

Gosok banner di atas jika nak join.
Salam

Apa yang kau mahu semuaku beri.
Apa yang kau mahu Mahu apa lagi
Bagaimana aku pula aku serik
Jadi ku ingin jalan sana
Tolong tepi sikit
Tolong Tepi sikit

*iklan jap*

Haha.. Rasa macam best plak lagu nie. Best dengar lirik dia yang macam Kool giler teramat.
Okay, back to the point.
Aku terjun pula ke dalam giveaway ini yang dianjurkan oleh cik Fatimah
Syarat yang dikenakan xderlaa banyak sangat. Simple aja. Tak caya? boleh tepuk banner di atas.
Aku follow semua rules dia but satu je yang tak dapat. follow twitter. Maaf sangat *gaya bersalah*

dan dapat soalan bonus *salah satu rules yang perlu dipatuhi*

TAIP APA YANG ANDA SUKA TENTANG BLOG SAYA

Uhuks. Untuk orang macam aku nie, memang tak mampu nak mengampu atau bermadah kata. Tapi aku cuba untuk cuit cuit selongkar blog kamu. Dan apa yang buatkan aku tertarik dan suka akan belog kamu nie,
bertemakan pink - ya tertonjol ciri ciri kelembutan dan kewanitaan kat belog tu. warna yang soft jika pandang. *xderlaa nampak garang sangat*
Bercirikan polkadot - background belakang polkadot besar manakala yang dalam layout plak kecil. Walaupun berbeza saiz tapi nampak menarik. Tidaklah nampak serabut atau bertembung garis ketidaksesuaian.
Nama belog - nama Fatimah Azzahrah buat aku tertarik kerna itu merupakan nama anakanda Rasulullah SAW. Seorang wanita yang kuat dan awesome dalam islam ;)
Karikatur - karikatur islamik sungguh comel. suka tengok. Karikatur yang menutup aurat seperti yang disyariatkan dan terserlah ciri kesederhanaan kat situ.

tu jee kot yang ingin aku katakan.
May Allah bless this giveaway.

YUK KITA MERIAHKAN GIVEAWAY NIE.

You Might Also Like

1 comments

  1. Salam perkenalanan . singgah dari segmen yg sama ^^ Goodluck . singgah lah blog saya kalau sudi . :)

    http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-by-fatimah-azzahrah.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum,
sila tinggalkan komen anda
Insya-Allah, komen anda amat dihargai dan berharga

Thanks kerana sudi meluangkan masa

5TH BATCH

Flickr Images