~Special Giveaway by Syazlia & Diana~

7:05 PM

S A L A M !!


Dah seminggu saya tak update post, jadi kali nie saya akan update dengan menyertai contest as usual :D
Maka, saya pun memulakan pencarian contest yang menarik minat saya buat masa nie..

Cari punye cari akhirnya terjumpa satu GiveAway yang awesome dari Syazlia & Diana..
Sebelum follow semua syarat-syaratnya, jemput minum dulu :D
okay, selesai follow semua sponsor and penganjur.. *baru terasa tak penat follow selepas minum air*

jom kite join dgn klik pada banner di atas

Memandangkan saya bleh pilih 2 hadiah dari yg ditawarkan, otak saya pun mula ligat berfikir..

10 minit kemudian
ops.. maaf, saya confused nak pilih yg mane satu so saya makan dulu ;D

20 minit kemudian
tertidur sambil berfikir

30 minit kemudian
AaaarrrGGgHH!!! x bleh jadi nie, kena pilih jgk..

pikir punyer pikir, akhirnya saya buat keputusan nak pilih 2 hadiah nie..

Hadiah yang dipilih :
MP3 dri Hafizah
Hadiah misteri dri Cik Teha


Saya berharap *lajok* dapat hadiah yang saya pilih nie sebab saya nak tahu gilerr apa hadiah misteri dari cik teha memandangkan die kate misteri giler hadiah tu dan saya amat memerlukan mp3 buat masa sekarang nie..
Tapi, rezeki tu di tangan Tuhan..
Apepun saya gembira dapat membuat kecoh dalam GiveAway nie..

Sekian :D

You Might Also Like

1 comments

  1. Terima kasih sudi join Special Giveaway by Syazlia & Diana.
    FD dah update senarai peserta
    http://www.fatindiana.com/2013/05/senarai-peserta-special-giveaway.html
    Jemput blogwalking sementara nak tunggu pengumuman pemenang.

    Semoga berjaya! ^^v

    ReplyDelete

Assalamualaikum,
sila tinggalkan komen anda
Insya-Allah, komen anda amat dihargai dan berharga

Thanks kerana sudi meluangkan masa

5TH BATCH

Flickr Images