~My Anniversary~

12:27 AM

S A L A M !!

Hari nie dah masuk 7 Mei. Terasa seperti masih menyambut tahun baru.Sungguh tak sangka. Masa nie sungguh memancung diriku..
Bile tengok jer tajuk entry, tetibe jer rase pelik.
Anniversary? for what?
Nak kate dah kahwin, umur masih muda *18*..
So, for WHAT???

Hahahaha..
Sebenarnya post kali nie khas untuk Birthday saya pada 24 April dan genap setahun saya khatam hafazan Quran. (khatam pd 7 Mei)

Bila umur kita semakin meningkat, kemeriahan birthday bertukar kelainan. Jika dulu, mendambakan Birthday Party yang memeriah dengan kawan-kawan dan permainan malah mengharapkan orang terdekat/ mengenali kite berupaya untuk wish Birthday kat kite tapi sekarang, semua benda-benda tu terasa lapuk.
Hari lahir yang dulu dianggap sangat Istimewa kini hanyalah hari yang sama seperti hari-hari lain.
*Hehehe, mungkin bagi saya jer kot..*

Terima Kasih saya ucapkan kepada kawan-kawan yang wish birthday saya hari itu dan dilupakan kepada FAMILY saya yang turut meraikan birthday saya..
Tiada hadiah yang saya inginkan didunia ini selain hidup berjemaah bersama kamu semua di bawah panduan Quran dan Sunnah.


AAaaaa... saya tak habis lagi murajaah quran. Macam mane nie. Sepatutnya dah khatam murajaah Quran pada hari nie tapi hampeh. Mungkin akan habiskan tapi akhir bulan nie kot. Doakan saya yer :D
Semoga kite terus memperbaiki hari esok agar lebih baik daripada hari semalam..
Semoga kite tergolong dalm golongan orang-orang yang BERIMAN, SABAR, TABAH & BERSYUKUR..

Sekian dari saya

You Might Also Like

0 comments

Assalamualaikum,
sila tinggalkan komen anda
Insya-Allah, komen anda amat dihargai dan berharga

Thanks kerana sudi meluangkan masa

5TH BATCH

Flickr Images