~Blog Realiti Hidupku Direview~

9:26 AM

S A L A M!!

Alhamdulillah, i'm still ALIVE today. Tak takut mati tapi takut akan api neraka yang akan menjilat tubuh ini dek dosa yang melimpah. Macam pelik jer, sebab saya tetibe jer post waktu pagi. Selalunya pada waktu petang or malam. LOL :P
Tadi, saje je buka dashboard. Buka untuk skodeng post-post blogger lain and check comment.
Then, ternampak satu post dari seorang sahabat blogger.

Follower yang ke-1111 dri DiyanaHani.

Saya pun tekan more untuk baca lebih lanjut tentang post tu..
OOoo..  Blog nie direview rupenyer..
Terima Kasih pada DiyanaHani kerana sudi review blog yang tak seberapa nie. :D
Tekan SINI
Tak sangka nombor 1 tu nombor yang penting bagi Hani, dahlah die lahir pada 11 haribulan, anak sulung pula tu, number fon pun 1111.. Kebetulan follower yang ke 1111 terkena pada diri ini. Huhuhu..
Terima Kasih sekali saya ucapkan pada Hani..
Semoga hidup kita terus diberkati oleh Allah ;D
 

You Might Also Like

2 comments

Assalamualaikum,
sila tinggalkan komen anda
Insya-Allah, komen anda amat dihargai dan berharga

Thanks kerana sudi meluangkan masa

5TH BATCH

Flickr Images