~ADayBeforeSPM~

3:56 PM

Salam semua!!! 
We're here Again:)
Esok aku akan menduduki peperiksaan
Sijil Pelajaran Malaysia
buat julung-julung kalinya dalam hidup aku..
Rasa gementar memikirkan adakah aku mampu melakukannya...
Senua kawanku sibuk menelaah pelajaran masing2..
Ade yang sibuk menanyakan solan spot dari luar..
Bagi adik- adik junior plak,
sibuk wish kepada senior mereka dan ade yang sanggup buat kad ucapan untuk senior kesayangan mereka..
aku?
Aku juga sibuk membaca sejarah dan madah-madah lain..
tapi memandangkan esok exam BM, aku study ler BM hari nie...
Sekarang nie aku sedang mengusahakan yang terbaik dan segala kejayaan tu aku serah pada Tuhan..
Sebabnya bukan aku yang mengawal semua nie, tapi Dia..
so Najah, aku tahu kau boleh buat yang terbaik untuk masa depan kau dan kau takkan menghampakan pengharapan yang digalas.. 
Chaiyok!!!
Buat seketikanya kau terharu dengan junior.
Aku tak sangka mereka sangat caring kat spm candidate...
Terima kasih kepada junior-junior yang menghadiahkanku keychain, kad dan coklat.
Najah amat menghargainya..
Nanti dalam post lain, aku akan tunjukkan pada korang hadiah yang buat aku terharu..
Kepada junior-junior yang menyayangi diriku,
seganlah plak aku nak cakap...

okay-okay aku akan cakap...
aku pun sayang kat korang...
SarangHaeyo

You Might Also Like

0 comments

Assalamualaikum,
sila tinggalkan komen anda
Insya-Allah, komen anda amat dihargai dan berharga

Thanks kerana sudi meluangkan masa

5TH BATCH

Flickr Images