~HappyBirthdayToMe~

4:16 PM

Hari nie, ?
Hari Ulang Tahun Kelahiran Najah ke-17
Jadi maknanyer.,, sy nie dah tue ler..
Memang sesuatu perkara kite bleh ubah tapi kite kena tahu ade sesetengah perkara yang kite tak mampu untuk mengubahnye walaupun gune ape care sekalipun..
Contohnyer; camnie umur, mase, dll..
So, memandang usia kite semakin hari semakin bertambah apakata kite gune mase yang sedikit ini untuk melakukan satu bakti dimana semua orang akan mengenangnye..
(Entah pape r aku nim)
Okay, terus terang saya nak cerita tentang birthday saya pada tahun 2012 nie.
Kelmarin, umi saya kate yang die nak belanja saya kek Secret Recipe,
Lagipun keluarga saya tak dapat nak raikan hari tersebut kerna saya kat asrama pd mase 2..
So, kitorang pun pergi lah kat Nirwana Mall untuk beli kek itu sambil beli keperluan asasi pelajar asrama
(makanan ler tuu..) Yup!!! beto0ol makanan..
Umi saye beli 6 jenis. setiap jenis akan dibeli dua potong.
Makan ler kami sekeluarga dalam keadan serba ringkas.
Nak tau gak ke kek pe??? tunjuk gmbr jelah, malas nak mention name satu2
Opss!!! Lupe gmbr sy tak upload lg so korg reda jelah..
huhuhu...
Hari, my friends gave me a present for my birthday gift...
i really love that present..
cool, thenz, girls for the gift..
Hahahaha...(beto0l ke ak nim)
Diorang bagi aku kemeja stripe black and white...
Macho kan..
Diorang nim tahu2 jer ak suke giler kemeja...
Aku pun tetibe jer terjaga time 12.00 pagi padahal time tu aku tidur awal...
haiiyaaa!!!Okayy,, untuk kawan-kawan sekalian,
Tidak semestinye kite perlu menunggu hari kelahiran kite baru nak berubah,
sebenarnye hari- hari adalah hari kelahiran kite kerna semoga
Hari ini lebih baik dari semalam dan hari lebih baik dari hari ini
There's a will to who wants to change
 

You Might Also Like

0 comments

Assalamualaikum,
sila tinggalkan komen anda
Insya-Allah, komen anda amat dihargai dan berharga

Thanks kerana sudi meluangkan masa

5TH BATCH

Flickr Images