~Happiness~

1:50 AM


Malam nie, aku melayari internet.
(Sebenarnya tiap2 malam)
Buat apa? Aku buat benda nie :
~ Edit Gambar~
~Update Blog~
~ber'Tweet'~
~Tinjau FB~
~Convert video~

Tak tahu kenape malam nie aku rase nak meneroka TWITTER.
And aku nampak beberapa nama yang menyebabkan aku rasa sangat HAPPY.
Mula2 aku tak percaya, but last aku percaya selepas selongkar twitternya.
Aku pun Follow..huhuhu
(tak der motif langsung post)
Videopun dah habis convert. Gambar belum habis edit lagi.
But tak kisah sbb aku sangat happy.
Aku harap ape yang aku rancang jadi Realiti..
(Geram dengan MP3 sebab setengah tu langsung x berapa berkualiti)

You Might Also Like

0 comments

Assalamualaikum,
sila tinggalkan komen anda
Insya-Allah, komen anda amat dihargai dan berharga

Thanks kerana sudi meluangkan masa

5TH BATCH

Flickr Images