Our Lunch d'KB~

8:47 AM

Semperna pembatalan rehat minda kitorang, pihak sekolah telah menggantikannya dengan mengadakan lunch di New Horizon Garden. Sedih tau x,? sbb x der rehat minda... kitorang bertolak ke Kota Bharu dari pukul 9.00 pagi dan sampai kat sana pada pukul 10.00 pagi. Lunch pula mula pukul 2.00 petang. Tapi jangan sangka yang kitorang boleh bebas merayau kat kb...Huhuhuhu..

First, kitorang melawat muzium negeri..Kebetulan masa tu pihak muzium telah membuat pameran mengenai cara penyeksaan orang inggeris pada masa lampau..Sungguh Mengerunkan .Actually, best lah jugak melawat muzium tu...






Najwa bersama Abang yg ku sangka robot...
Salah satu jenis penyeksaan yang dipamerkan...

Second, kitorang pergi melawat Kelantan Trade Centre, tapi x der apa2 kat situ just tinggal saki baki pameran ketika cheng ho expo...Saya and the gang pown mintak kebenaran guru pengiring untuk pergi kat aparment azlin... Hehehehehe
 Pakcik tak Sampai lagi
 Terpaksa berlindung kerana hujan


 Menunggu ketibaan pakcik bas
 Third, kitorang pergi plak melawat Muzium Perang dan Masjid Muhammadi sebagai persinggahan terakhir kitorang...Rasa bosan mulai menyelubungi diri saya sbb kesemua tempat sudah dilawati oleh saya...




Lastly, mase untuk makan...Lets go...

 x sabar rasanyer nak makan
 terpaksa mengharungi air

 we WANT to eat now!!!
 Before
 Bersama kak pelayan
 AFTER
 ustazah baiyah dan kite
 cepat ambik...
ahli meja kitorang
 Jangan lupa makan Pencuci Mulut
 We love ice-cream
 Mari makan manisan
 terpaksa ber"titi"
Kenangan bersama New Horizon Garden biarpun banjir...

You Might Also Like

0 comments

Assalamualaikum,
sila tinggalkan komen anda
Insya-Allah, komen anda amat dihargai dan berharga

Thanks kerana sudi meluangkan masa

5TH BATCH

#BLOGGERPANTAITIMUR

#BLOGGERPANTAITIMUR