Ke SIBUK kan itu?

11:23 PM



Assalamualaikum,
Bismillah

Semenjak semester baru bermula, corak masa kehidupan aku juga turut berubah. Semakin kejam menghimpit himpit diri aku dengan kesibukan. Eh.
Rasanya lebih tepat aku katakan tidaklah menyesakkan dada sangat. Yelaa, orang macam aku nie mana la sibuk sangat. Sibuk dengan sesuatu yang tidak mendatangkan manfaat padaku.
Entahla, kekadang aku pun tak pasti aku sibuk dengan apa.

Mungkin aku sibuk dengan menguruskan beberapa hal yang berkaitan dengan sekolah lamaku. kot.
Ditambahkan pula dengan beberapa jawatan kecil yang terhempab diatas badan aku. Erk.
So disini aku ingin katakan yang mungkin aku tak dapat nak update blog kerap sangat.
Gara gara family inche kesibukan tiu tak nak lepaskan aku.

Sekian.
May Allah ease and bless all of you ;)
Masa itu milik Allah.

You Might Also Like

1 comments

Assalamualaikum,
sila tinggalkan komen anda
Insya-Allah, komen anda amat dihargai dan berharga

Thanks kerana sudi meluangkan masa

Broaden News




#BLOGGERPANTAITIMUR

#BLOGGERPANTAITIMUR