G.A by farahdeena fisal

12:12 AM

Salam :)

Sambung bergiveway. join giveaway.
Alang alang dijemput so kita perlu memenuhi undangan kan?
haha.

*****

salam and hye people :),
farahdeenafisal.blogspot.com sedang bermurah hati ingin memberi hadiah kepada blogger-blogger yang sedang bergiat aktif pada masa sekarang.
Oleh yang demikian,terhasil lah giveaway by farahdeena fisal.
Penyertaan semua blogger amatlah dinanti-nantikan. !!

klik pada banner untuk join ;)

Nak menang hadiah ???
ikut langkah-langkah dibawah ini :

 buat post tajuk : G.A by farahdeena fisal
 copy code di box bawah ini dan paste kan di bahagian HTML post @ klik pada banner 
 follow SINI &  SINI 
  senaraikan link url blog blogger-blogger yang lain (seramai yang boleh ) dan tag kan kepada mereka.

 Hadiah akan diberikan berdasarkan senarai link url blog paling banyak dan ikut semua syarat- syarat.

*****
macam biasa, aku cuba penuhi syarat penyertaan. Cuma tak dapat nak penuhi syarat instagram tu.. Minta maaf sesangat *buat muku spuluh sen* meskipun x tag blogger seramai mungkin tapi hanya ingin jadi penyibuk penceria dalam giveaway nie.. hehe

Senarai Mangsa TAG *ngehngeh. senyum kejam :)*
http://fiqansz.blogspot.com/
http://iolacaviarofficial.blogspot.com/
http://tampawan.blogspot.com/
http://duniakita94.blogspot.com/
http://theonlygirl98.blogspot.com/
http://aliya30.blogspot.com/
http://sabdapelangi.blogspot.com/
http://talktocayunkpinky.blogspot.com/
http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/
http://www.diyanahani.com/
http://eyranasrin.blogspot.com/
http://mieadham86.blogspot.com/
http://www.mamaniza.com/
http://hanyadihatiku.blogspot.com/
http://keyranazleen.blogspot.com/
http://umikasum.blogspot.com/
http://feycasnowie.blogspot.com/
http://scentofhappiness95.blogspot.com/
http://najaha-abdillah.blogspot.com/
http://peningkah.blogspot.com/

So, apa yang korang tunggukan lagi?
tenyeh jee banner kat atas. Yuk kita join giveaway nie. :)
tak rugi pun.

You Might Also Like

6 comments

Assalamualaikum,
sila tinggalkan komen anda
Insya-Allah, komen anda amat dihargai dan berharga

Thanks kerana sudi meluangkan masa

Broaden News




#BLOGGERPANTAITIMUR

#BLOGGERPANTAITIMUR