Review Blog : ❣Towards Jannah❣

11:30 PM

Bismillah,
Assalamualaikum

Hari nie 25 Mei 2014M. Hari nie hari Ahad. Hari juga bersamaan dengan 25 Rejab 1435H. Hari nie.
*tetibe ada yang menyampuk*

"Jap. Jap. Nape tetibe bagi tau semua nie?"

Hehe. Nie sekadar makluman untuk mereka yang tidak tahu menahu pasal tarikh. Kan ada yang macam tu *padahal tuju untuk diri sendiri :P*

Okay, buat pertama kalinya dalam sejarah hidup seorang blogger, saya akan review blog. Dan blog yang terpilih pulak ialah blog nie. Di bawah ini



Blog ❣Towards Jannah❣ nie telah menarik hati saya untuk mereview blognya. Dimiliki oleh dia yang bernama Zuhaira Nasrin seorang yang berkaca mata dan juga merupakan seorang penghafaz alquran.
*peerrrgghhh.. seganlaa pulak saya dgn dia. Ingat kat dada 30 juz tu*

Entry pertama dia pada 25 Ogos 2012 yang mana bererti dia telah mencebur ke dalam dunia blog selama 1 tahun 9 bulan *rajinnye hangpa pi kira*

Kebanyakkan post post dia berunsurkan nasihat, tazkirah atau lebih tepat bermotifkan tarbiyyah dan da'wah. Suatu inisiatif yang baik telah diambil dan dimanfaat oleh blogger kita nie. Blog yang simple, tidak banyak widget yang berselerakan, tidak berat malah cukup syaratnya untuk dinobatkan sebagai blog santai. 
Apa yang diletakkan di dalam blog hanyalah widget widget yang penting sahaja. Warna background juga simple, iaitu polkadot merah kecil.

*apa lagi nak cakap eh? rasa dah x der kot*

So, jemput jemputlah ke blog cik zue. Jangan malu jangan segan.
Bersama kita melebarkan sayap ukhuwwah :)

Sekian
May Allah bless us

You Might Also Like

5 comments

Assalamualaikum,
~sila tinggalkan komen anda~
~Insya-Allah, komen anda amat dihargai dan berharga~

Thanks kerana sudi meluangkan masa

5TH BATCH