Siapa tu Najah Mustapa?

10:10 PM


Assalamualaikum :)

Memandangkan hari nie bertarikh 24.03.2014 yang bererti tarikh ulang bulan kelahiranku ke 11 bulan pada tahun ke 18. Uhuks.
*terasa malaikat izrail mula mendekati nyawaku*
Dan juga ini merupakan post ke 200 aku, so aku rancang untuk perkenalkan diriku dengan lebih dekat.
Hehe. Tak der laa dekat sangat sekadar korang mengenali aku.

Nama panggilan : Najah
Tarikh lahirnya diri ke dunia ini : 24 April 1995
Tarikh bertemu IZRAIL : dah dekat nie
Aku seorang manusia NERD yang biasa. Masih merangkak ke tahap super AWESOME. Masih menimba ilmu pengetahuan. Tiada yang menarik tentang diri ini kerna Pencipta diri ini lebih menarik. Super Dupeer Adorable.



Mula berenang ke lautan blog nie masa diri sudah 11 tahun di dunia. Berenang kerna syok tengok kawan berenang so terjun ke lautan untuk turut serta rasa keseronokan tu. Tapi post-post yang dipublish pada tahun sebelum tahun 2008 telah didelete gara gara melahirkan sifat blog yang baru pada tahun 2008.

Diri masih cuba berjalan selari dalam dunia dakwah dan tarbiyyah. Berhasrat menjadi Super Awesome Nerd. Memiliki impian yang Fantabulous dalam hasrat menbangkitkan kembali khulafah islam. Selamat melangkah bersama ;)

You Might Also Like

3 comments

  1. entri lama jangan di delete dik..cik akak singgah melawat...dan ini kali pertama akak datang sini kot...salam kenalan dari akak :)

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir ke-18 adik.. semoga dipanjangkan usia dan diberkati Allah selalu.. semoga terus success ya..

    ReplyDelete
  3. @mizz aiza : makasih kak.. may allah bless and ease your life

    @nao mei : maaf, dah delete entri lama tapi entri tahun 2008 masih ada

    ReplyDelete

Assalamualaikum,
~sila tinggalkan komen anda~
~Insya-Allah, komen anda amat dihargai dan berharga~

Thanks kerana sudi meluangkan masa

5TH BATCH