~Mega GiveAway By Adam Faiz~

10:59 PM

S A L A M!!

Bile x der kerja nak buat, mula laa aku skodeng contest or giveaway yang berjaya menarik hati aku untuk sertainya. Terjah punyer terjah tetibe jer aku teringat satu giveaway yang orang suggest kat aku. Not simple giveaway but MEGA GIVEAWAY. Then, aku pun try buka and baca satu persatu syarat die. Lepas baca jer, timbul rasa malas nak join. Bukan apa, aku malas nak tekan tu dan nie. Tapi, bile tengok hadiah yang ditawarkan, memang berbaloi jgk kite follow tu, like tu. Kesnya hadiah yang ditawarkan adalah sebanyak 60 hadiah. So, buang rasa malas tu, Najah!
Aku pun mula memenuhi semua syarat-syarat agar penyertaan aku tak terbatal.
 
Akhirnya, selesai jugak.. Nah! Adam Faiz, terimalah penyertaan dari saya ;)*lega rase*
Yang lain boleh laa pakat-pakat kite mengGEMPAKkan MEGA GIVEAWAY nie.. :D
 
Tekan kat atas untuk join



You Might Also Like

2 comments

Assalamualaikum,
~sila tinggalkan komen anda~
~Insya-Allah, komen anda amat dihargai dan berharga~

Thanks kerana sudi meluangkan masa

5TH BATCH