~Segmen URL Blog Paling Awesome by Blog Mrs Lulla~

4:51 PM

Salam, semua !

Kebelakangan nie cuaca panas semacam jer sampai rasa nak menyorok kat peti sejuk. ;)
Huh.. Tapi time mengadap pc, kurang skit bahang kepanasan tu. *Kuasa internet*
Okay, kali nie saya join contest yang dianjurkan oleh Mrs Lulla.


Nie url blog saya :

Bagi sebab kenapa URL anda paling awesome ?
Sebabnya saya gune nama glamour saya sebagai url saya. Baru senang skit orang nak cari saya ;)

Mana anda dapat URL blog itu ?
Dari nama yang diberikan pada saya sejak saya lahir ke dunia nie.. Memandangkan name saya panjang, saya pun gune nickname saya *najah* plus nama ayah saya *mustapa*. ;D

Sekian, terima kasih


You Might Also Like

3 comments

  1. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/headerfooter-by-selalulalu.html

    JOM JOIN SINI. :)

    ReplyDelete
  2. nice entry !

    check here !

    http://theflickerdoodles.blogspot.com/2013/04/senarai-update-blogger-best-segmen-url.html

    ReplyDelete
  3. Dari segment yang sama. ^^ Salam perkenalan.

    Jom join sini:

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/the-hidden-truth-korang-click-meoww-tu.html

    Thanks. ^^

    ReplyDelete

Assalamualaikum,
~sila tinggalkan komen anda~
~Insya-Allah, komen anda amat dihargai dan berharga~

Thanks kerana sudi meluangkan masa

5TH BATCH