~Segmen: Be Nakahime Bloglist~

5:24 PM

Salam, semua!
Okay, untuk memenuhi jemputan kawan saya, saya pun join this contest.
Lagipun daripada masa saya terbazir baik saya join contest.
Dapat eratkan ukhuwah then dapat memeriahkan suasana blog di sana dan di sini :D
Contest nie dianjurkan oleh YURA
*Memandangkan pada hari Isnin akan datang, blognya akan ditutup sementara untuk salinan kulit blog yang baru. So, dia anjurkan contest nie untuk mencari bloglistnya yang BARU*

nak JOIN, rasailah keindahan autumn di atas ;)
Syarat2nya dah saya penuhi kecuali jawab soalan jer..

S O A L A N :

-Apakah kelebihan blog awak?
 Hmm.. kelebihan blog saya? Penuh dengan kolor oren kot. Hehehe.. Saya rase blog saya tak der apa2 kelebihan. Yang ada hanyalah post penyertaan contest, kata2 nasihat and my reality life. So, x der apa2 yang menarik cuma kalau Allah nak menjadikan blog saya menarik maka AWESOMElah jadinya :D

- Apakah kelebihan blog Nakahime?
 Sejak saya mule2 jumpe blog Nakahime nie, saya terus tertarik kerana blog nie lain pada yang lain..
*mesti kena lain kan, x kanlah nak sama dengan blog orang*
Simple, doodle yang comel, design Menarik + Amazing (terutamanya yang anime), dan prihatin kat gaza ;)

Sekian dari saya 
 

You Might Also Like

4 comments

  1. Terima kasih banyak-bnyak sebab join ye. Dan tahniah! awak dah pun berjaya jadi bloglist Yura. Yura akan letakkan blog awak dlm blog Yura tak lama lagi ^^

    ReplyDelete

Assalamualaikum,
~sila tinggalkan komen anda~
~Insya-Allah, komen anda amat dihargai dan berharga~

Thanks kerana sudi meluangkan masa

5TH BATCH