~Segmen "My Best OTP" by Ween~

1:49 PM

Salam, semua!!!
Hari nie first time saya masuk contest yang melibatkan kpop..
Memandangkan contest ini berkisarkan kpop maka penganjurnya tentulah
peminat kpop jugak. kan Ween ?

hmm... sebenarnya saya tak de OTP sbb saya minat semua ahli SNSD, so tak kan lah OTP tu 9 org kan.. hahaha :D..
Tapi saya nak jugak masuk contest nie sbb :
dapat mengerat hubungan sesama kpoppers
rasa teruja giler nak join
di tag oleh seorang kawan
saya pun pilih dua unni daripada SNSD untuk dijadikan The Best OTP..
Diorang adalah Tiffany unni dan Taeyeon unni..
atau TaeNy bestfriend
Saya suke sangat tengok dua unni nie bersama..
Diorang nie banyak persamaan spti :
lahir pada tahun 1989 ( tahun ular )
 vokalist penting dalam Girls' Generation
blood type O
memiliki suara yang sangat memukau dan awesome
tergolong dalam golongan yg rendah dlm SNSD
berbicara seperti mengemukakan fakta

~banyaknyer prsamaan kite, sbb tu saya sayang kat awak~

ade satu lagu duet diorang dalam album I Got A Boy yang sungguh menarik perhatian
iaitu lagu Lost In Love.. try dengar yer..
Hmmm... bleh tak saya nak taip sikit?
saya just nak letak moment2 mereka jer...
sweetnye..
friendship kiss...:*
rapat semasa jadi trainer lagi

gelak bersama :D

okay, dah habis :P

tag : suei, sabila, first

You Might Also Like

9 comments

  1. hai, thanks join. wah taeyeon unnieeeeeeeeeeeeeee ^^ hehe excited pulak. jangan lupa blogwalking peserta lain and goodluck! :) boleh tak tolong buang word verification ni? nanti senang peserta lain komen ((kalau boleh))

    ReplyDelete
  2. Hai. Melawat sini pulak. Good luck :)

    ReplyDelete
  3. http://bunnybablooo.blogspot.com/2013/02/segmen-my-best-otp-by-ween.html

    dtg siniii~

    ReplyDelete
  4. Hyee .. Datang dari segmen yang sama . Jemput singgah blog sama ;)

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama~~ ^^

    http://anordinarygirllifestory.blogspot.com/2013/02/segmen-my-best-otp-by-ween.html

    ReplyDelete
  6. http://vanillasyaliasyia.blogspot.com/2013/02/assalamualaikum-and-bounjour-haini.html DARI SERGMEN YG SAMA!!!!

    ReplyDelete
  7. http://vanillasyaliasyia.blogspot.com/2013/02/assalamualaikum-and-bounjour-haini.html DARI SERGMEN YG SAMA!!!!

    ReplyDelete

Assalamualaikum,
~sila tinggalkan komen anda~
~Insya-Allah, komen anda amat dihargai dan berharga~

Thanks kerana sudi meluangkan masa

5TH BATCH